Gender:
Categories:
Size:
Manufacturers:

Recenzje Produktów

Jeans24h.pl gromadzi opinie tylko od osób, które kupiły produkt w sklepie internetowym Jeans24h.pl lub Jeansstore.pl, wysyłając do nich prośbę o zrecenzowanie otrzymanej odzieży. Oprócz strony internetowej, opinie o produkcie znajdują się również w serwisie Opineo.pl i Google Reviews.
Cross Jeans® Anya - Black (155)
od Ursz(...) Klat(...)
Data Dodania: poniedziałek, 23 styczeń 2023
Cross Jeans® Anya - Black (155) Klasyczne, czarne, proste spodnie.

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Mustang® Oregon Tapered - Stone
od Stas(...) Jaro(...)
Data Dodania: piątek, 20 styczeń 2023
Mustang® Oregon Tapered - Stone Spodnie super kolejna moja para.Mam swój rozmiar i wszystko pasuje zgodnie z zamówieniem.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Lee® Scarlett High
od Grac(...) Iwon(...)
Data Dodania: poniedziałek, 16 styczeń 2023
Lee® Scarlett High Dobry zakup, dobra cena

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Straight - Dream Blue
od Raje(...) Jerz(...)
Data Dodania: poniedziałek, 09 styczeń 2023
Wrangler® Straight - Dream Blue Fajne, klasyczne.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® ATG Adams Fleece Full Zip - Black
od Hlub(...) Mari(...)
Data Dodania: wtorek, 27 grudzień 2022
Wrangler® ATG Adams Fleece Full Zip - Black ajny przytulny ciepły polarowy bluzon

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Greensboro - For Real
od Mich(...) RABA(...)
Data Dodania: wtorek, 27 grudzień 2022
Wrangler® Greensboro - For Real Jak zwykle i produkt, obsługa i szybkość działania na najwyższym poziomie. Polecam

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Cross Jeans® Chino Tapered
od Mich(...) Misz(...)
Data Dodania: wtorek, 20 grudzień 2022
Cross Jeans® Chino Tapered Kolejne spodnie z tej kolekcji, polecam.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Cross Jeans® Hoodie- Red (007)
od Mich(...) Misz(...)
Data Dodania: wtorek, 20 grudzień 2022
Cross Jeans® Hoodie- Red (007) Udana bluza, wygodna.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Lee® Daren Zip Fly - Dark Worn
od Bia(...) Paul(...)
Data Dodania: czwartek, 15 grudzień 2022
Lee® Daren Zip Fly - Dark Worn Wyglądają jak na zdjęciu. Kupiliśmy bo mąż ma już ten sam model w jaśniejszym kolorze i rozmiarowo są idealne. Szybka dostawa.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Texas Stretch - Black Overdye
od Koze(...) Miro(...)
Data Dodania: czwartek, 15 grudzień 2022
Wrangler® Texas Stretch - Black Overdye Chodzę w tym modelu spodni od lat, dla Mnie są bardzo dobre.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Greensboro - Blue Fever
od Davi(...) Bara(...)
Data Dodania: środa, 14 grudzień 2022
Wrangler® Greensboro - Blue Fever All good as described, fit. Thx

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Mustang® Oregon Tapered K - 883 Medium Bleach
od Davi(...) Bara(...)
Data Dodania: środa, 14 grudzień 2022
Mustang® Oregon Tapered K - 883 Medium Bleach All good as described, fit. Thx

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Greensboro - For Real
od Mich(...) Woź(...)
Data Dodania: środa, 14 grudzień 2022
Wrangler® Greensboro - For Real

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Icons 11mwz Western Slim Jeans - Dancing Waters
od Koba(...) Kami(...)
Data Dodania: środa, 14 grudzień 2022
Wrangler® Icons 11mwz Western Slim Jeans - Dancing Waters Bardzo fajne spodnie. Ładny prosty krój i kolor.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Sierra Nubuck - Taupe (37)
od dkos(...) (...)
Data Dodania: środa, 14 grudzień 2022
Obuwie extra, bardzo wygodne. Transakcja też sprawna i szybka. Bardzo polecam.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Lee® Carol - Visual Ashton
od Orli(...) Alek(...)
Data Dodania: wtorek, 29 listopad 2022
Lee® Carol - Visual Ashton Polecam serdecznie

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Mustang® Washington - Denim Black
od Dari(...) Buba(...)
Data Dodania: poniedziałek, 28 listopad 2022
Mustang® Washington - Denim Black Świetne spodnie. Dobrze leżą, ładnie się prezentują. Dostawa ze sklepu jak zwykle bez zarzutu. Polecam wszystkim sklep i towar.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Greensboro - Black Dust
od Kolo(...) Prze(...)
Data Dodania: sobota, 05 listopad 2022
Wrangler® Greensboro - Black Dust Pasuje idealnie, wygodne w użytkowaniu, dobrze się prezentują. Mam nadzieję, że również trwałe.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Lee® Rider - Dark Dry Lake
od SZUK(...) MARE(...)
Data Dodania: piątek, 04 listopad 2022
Lee® Rider - Dark Dry Lake SUPER

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Lee® Rider - Dark Dry Lake
od SZUK(...) MARE(...)
Data Dodania: piątek, 04 listopad 2022
Lee® Rider - Dark Dry Lake SUPER

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Lista od 1 do 20 (1639 znalezionych) Strona:  1  2  3  4  5 ... 82 [»»] 

Newsletter

→ Zobacz nasz newsletter

→ Anuluj newsletter

Kontakt

Skrzeszewscy Spółka Jawna Pl. Zwycięstwa 27,
28-100 Busko-Zdrój, NIP: 655-10-03-635
Tel. +48 41 378 40 38, Tel. kom: +48 668 199 911
Gadu-Gadu: @48136401

  • Jeans24h na Instagramie Jeans24h na Instagramie

Płać jak Ci wygodnie !

Płać jak Ci wygodnie !
Opinie o Jeans24h.pl na Opineo.pl

ZAMÓWIENIA WYSYŁAMY:

Prosto do Ciebie - Kurier GLS. Darmowa przesyłka dla zamówień krajowych powyżej 100 zł.
Odbierz kiedy chcesz - Paczkomat InPost. Przesyłka 12 zł, za to całkowita swoboda kiedy i w jakich godzinach odbierzesz zamówienie
Wysyłamy kurierem Pocztexu - kurier 24 i 48, odbierz dzięki usługom Poczty Polskiej
Odbierz kiedy chcesz - tysiące miejsc, z których możesz odebrać przesyłkę - Placówka Pocztowa, Stacja Orlen a nawet kiosku Ruchu
Jeans24h na Instagramie Jeans24h na Instagramie 0.735602   Copyright ©2023 www.jeans24h.pl   Wszelkie prawa zastrzeżone.
Engine & Design © 2014-2023 Jeans24h.pl

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności abyś wiedział w jaki sposób korzystamy z powierzonych nam danych osobowych.
Używamy również cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk.
Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym.
Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.
Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.

Akceptuje politykę prywatności