Gender:
Categories:
Size:
Manufacturers:

Recenzje Produktów

Wrangler® Greensboro - Mig Rocks
od Jace(...) Zarz(...)
Data Dodania: niedziela, 07 lipiec 2019
Wrangler® Greensboro - Mig Rocks

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 511™ Slim Hemmed Shorts - Shooting Star
od Fili(...) Kawa(...)
Data Dodania: środa, 03 lipiec 2019
Levi's® 511™ Slim Hemmed Shorts - Shooting Star Wszystko super... wyglada lepiej niż na zdjęciu. Dostawa kurierem. Levis... i wszystko jasne ;).

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 710™ Innovation Super Skinny Jeans - Word
od Ozim(...) Kami(...)
Data Dodania: środa, 03 lipiec 2019
Levi's® 710™ Innovation Super Skinny Jeans - Word

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 711™ Skinny Jeans - Still Dreamin'
od Ozim(...) Kami(...)
Data Dodania: środa, 03 lipiec 2019
Levi's® 711™ Skinny Jeans - Still Dreamin'

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Mustang® Jasmin Slim - 490 Midnight Black
od Sylw(...) Supi(...)
Data Dodania: środa, 03 lipiec 2019
Mustang® Jasmin Slim - 490 Midnight Black

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® Sunset One Pocket Shirt - Indigo Dot
od Niew(...) Marc(...)
Data Dodania: poniedziałek, 01 lipiec 2019
Levi's® Sunset One Pocket Shirt - Indigo Dot Super koszula, świetny krój, ładny wzór, delikatna, jedynie cena jest strasznie wysoka. W sklepie Levisa w Szwecji znalazłem taką samą w cenie o 70 zł niższą.

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® Barstow Western Shirt - Wildcat Indigo
od Pawe(...) Kęp(...)
Data Dodania: sobota, 29 czerwiec 2019
Levi's® Barstow Western Shirt - Wildcat Indigo Bardzo fajna i wygodna koszula. Jeżeli ta opinia ma komuś pomóc to moje rzeczywiste wymiary: wzrost 175 cm, klata 105 cm, pas 90 cm. Koszula leży idealnie.

Ocena: 4 z 6 Gwiazdek! [4 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 501® Hemmed Short - Baywater Short
od Tom(...) Plev(...)
Data Dodania: piątek, 28 czerwiec 2019
Levi's® 501® Hemmed Short - Baywater Short Perfect!

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 501® Hemmed Short - Nashville
od Prok(...) Piot(...)
Data Dodania: wtorek, 25 czerwiec 2019
Levi's® 501® Hemmed Short - Nashville Spodenki ładne i zgodne z rozmiarem piotr

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
501® Levi's® Original Fit Jeans - Bubbles
od Cibo(...) Piot(...)
Data Dodania: sobota, 22 czerwiec 2019
501® Levi's® Original Fit Jeans - Bubbles

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 168ls Vintage Cut 2 - Pack - Middle Grey Melange
od Cibo(...) Piot(...)
Data Dodania: sobota, 22 czerwiec 2019
Levi's® 168ls Vintage Cut 2 - Pack - Middle Grey Melange

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Mustang® Washington - Denim Blue
od Jaki(...) Jasi(...) Sylw(...)
Data Dodania: piątek, 21 czerwiec 2019
Mustang® Washington - Denim Blue Spodnie super

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® High Slim - Shadow Dance
od Alen(...) Nari(...)
Data Dodania: piątek, 21 czerwiec 2019
Wrangler® High Slim - Shadow Dance

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Original Tee - Mid Grey Mele
od Szum(...) Artu(...)
Data Dodania: niedziela, 16 czerwiec 2019
Wrangler® Original Tee - Mid Grey Mele Materiał koszulki taki jak powinien być. Przesyłka szybka i bezproblemowa. Polecam i koszulkę i sprzedawcę Jeans24h.pl

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 511™ Slim Fit Jeans - All Seasons Tech - Aegean Adapt
od Szum(...) Artu(...)
Data Dodania: niedziela, 16 czerwiec 2019
Levi's® 511™ Slim Fit Jeans - All Seasons Tech - Aegean Adapt Noszę spodnie w takim rozmiarze, dlatego pasują bez uwag. Jakość bez zarzutu. Przesyłka szybka i bezproblemowa. Polecam i spodnie i sprzedawce Jeans24h.pl

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 511™ Slim Fit Jeans - Wobbegong
od Szum(...) Artu(...)
Data Dodania: niedziela, 16 czerwiec 2019
Levi's® 511™ Slim Fit Jeans - Wobbegong Noszę spodnie w takim rozmiarze, dlatego pasują bez uwag. Jakość bez zarzutu. Przesyłka szybka i bezproblemowa. Polecam i spodnie i sprzedawce Jeans24h.pl

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Greensboro - Ocean Squall
od John(...) Hart(...)
Data Dodania: piątek, 14 czerwiec 2019
Wrangler® Greensboro - Ocean Squall Great to find you guys online as I wanted to get another pair of these Jeans as they fit me like a glove. No chance to find in the shops as they are an old design. Now I know of you I am sure I will buy from you again. John

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® The Perfect Tee - Pink Palm Tree Photo White (XS)
od Soł(...) Jace(...)
Data Dodania: środa, 12 czerwiec 2019


Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® Perfect Logo Tee - Aquarius
od Soł(...) Jace(...)
Data Dodania: środa, 12 czerwiec 2019
Levi's® Perfect Logo Tee - Aquarius

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® The Perfect Graphic Tee - Large Batwing White
od Soł(...) Jace(...)
Data Dodania: środa, 12 czerwiec 2019
Levi's® The Perfect Graphic Tee - Large Batwing White

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Lista od 1 do 20 (2476 znalezionych) Strona:  1  2  3  4  5 ... 124 [»»] 
DO GÓRY

Newsletter

→ Zobacz nasz newsletter

→ Anuluj newsletter

Kontakt

Skrzeszewscy sp. j. Pl. Zwycięstwa 27,
28-100 Busko-Zdrój, NIP: 655-10-03-635
Tel. +48 41 378 40 38, Tel. kom: +48 668 199 911
Gadu-Gadu: @48136401

Płać jak Ci wygodnie !

Płać jak Ci wygodnie !
Opinie o Jeans24h.pl na Opineo.pl

ZAMÓWIENIA WYSYŁAMY:

Prosto do Ciebie - Kurier GLS. Darmowa przesyłka dla zamówień krajowych powyżej 100 zł.
Odbierz kiedy chcesz - Paczkomat InPost. Przesyłka 12 zł, za to całkowita swoboda kiedy i w jakich godzinach odbierzesz zamówienie
Wysyłamy kurierem Pocztexu - kurier 24 i 48, odbierz dzięki usługom Poczty Polskiej
Odbierz kiedy chcesz - tysiące miejsc, z których możesz odebrać przesyłkę - Placówka Pocztowa, Stacja Orlen a nawet kiosku Ruchu
  -0.496859   Copyright ©2019 www.jeans24h.pl   Wszelkie prawa zastrzeżone.
Engine & Design © 2014-2019 Jeans24h.pl

Zapoznaj się z naszą polityką prywatności abyś wiedział w jaki sposób korzystamy z powierzonych nam danych osobowych.
Używamy również cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk.
Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym.
Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.
Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.

Akceptuje politykę prywatności