Levi'sWranglerLee®Mustang® Jeans True Denim
Polski English German
0 szt. 0.00zł
Gender:
Categories:
Size:
Manufacturers:
Jesteś tutaj:    | 

Recenzje Produktów

Levi's® 501® Original Fit Jeans - Onewash
od Dusz(...) Mare(...)
Data Dodania: środa, 10 styczeń 2018
Levi's® 501® Original Fit Jeans - Onewash

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 501® Taper Jeans - Culture Shock
od KRYS(...) KATA(...)
Data Dodania: wtorek, 09 styczeń 2018
Levi's® 501® Taper Jeans - Culture Shock

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® The Perfect Tee - Batwing Bright White
od Łuk(...) (...) Tata(...)
Data Dodania: poniedziałek, 08 styczeń 2018
Levi's® The Perfect Tee - Batwing Bright White

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 711™ Skinny Jeans - Antiqued
od Maye(...) Sła(...)
Data Dodania: sobota, 06 styczeń 2018
Levi's® 711™ Skinny Jeans - Antiqued Spodnie w szukanym rozmiarze dostępne tylko w sklepie: Jeans24h.pl. Szkoda, że cena identyczna jak w sklepach stacjonarnych. Towar idealny a spodnie prezentuja się na moje żonie obłędnie.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Mustang® Logo Tee - Cloud Dancer
od ŁEP(...) DARI(...)
Data Dodania: piątek, 05 styczeń 2018
Mustang® Logo Tee - Cloud Dancer WSZYSTKIM POLECAM SKLEP I SPRZEDAWANY W NIM TOWAR

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 527 Bootcut - Explorer
od ŁEP(...) DARI(...)
Data Dodania: piątek, 05 styczeń 2018
Levi's® 527 Bootcut - Explorer WSZYSTKIM POLECAM SKLEP I SPRZEDAWANY W NIM TOWAR

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® Graphic Tee - Bear White
od ŁEP(...) DARI(...)
Data Dodania: piątek, 05 styczeń 2018
Levi's® Graphic Tee - Bear White WSZYSTKIM POLECAM SKLEP I SPRZEDAWANY W NIM TOWAR

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Arizona Stretch - Mongoose
od Kopo(...) Jaro(...)
Data Dodania: piątek, 05 styczeń 2018
Wrangler® Arizona Stretch - Mongoose Bardzo dobre spodnie w ciekawym oliwkowym kolorze. Zrobione z mocnego materiału, ale nie za grubego, dobrze układają się na ciele. Nie marszczą sie nadmiernie przy siedzeniu, ani nie opinaja nóg przy chodzeniu.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Skinny - Rinsewash
od Gzow(...) Agat(...)
Data Dodania: piątek, 05 styczeń 2018
Wrangler® Skinny - Rinsewash Spodnie wyglądają rewelacyjnie i nie jest to tylko moja opinia, bo zapytań o to gdzie je kupiłam było i nadal jest bardzo dużo. Spodnie przyciągają uwagę zarówno tym jak leżą ale i kolorem. Piękny, głęboki i jednolity kolor.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® Graphic Sport Hoodies - Smokestack Heather Sportswear Logo
od RUCZ(...) BEAT(...)
Data Dodania: piątek, 05 styczeń 2018
Levi's® Graphic Sport Hoodies - Smokestack Heather Sportswear Logo Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, wysyłka expresowa, a bluza super, polecam sprzedającego.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 502™ Regular Taper Fit Jeans - Danz
od Klim(...) Toma(...)
Data Dodania: czwartek, 04 styczeń 2018
Levi's® 502™ Regular Taper Fit Jeans - Danz bardzo \"sztywne\", miało być 2%b elastanu - nie odczuwa się tego (choć wiem, że to grubszy materiał), również \"luźniejsze\" w udach - niestety nie są luźniejsze chociaż mam szczupłe uda a konkurencja ma w tym wypadku lepsze rozmiary, pas jest OK, stan również zgodny z opisem; \"wygoda i swoboda ruchu na co dzień\" - niestety nieprawda...

Ocena: 2 z 6 Gwiazdek! [2 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® 501® Skinny Jeans - Morgan King
od Sadk(...) Jola(...)
Data Dodania: środa, 03 styczeń 2018
Levi's® 501® Skinny Jeans - Morgan King

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Lee® Daren - Worn Blue
od Troj(...) Barb(...)
Data Dodania: wtorek, 02 styczeń 2018
Lee® Daren - Worn Blue Bardzo udany wybór, ładnie leżą na sylwetce, polecam.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Long Sleeve Botton Down Shirt - Indigo Blue
od marc(...) robe(...)
Data Dodania: wtorek, 02 styczeń 2018
Wrangler® Long Sleeve Botton Down Shirt - Indigo Blue

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Lee® Photo Tee - White Canvas
od marc(...) robe(...)
Data Dodania: wtorek, 02 styczeń 2018
Lee® Photo Tee - White Canvas

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Wrangler® Short Sleeve Western Shirt - High Risk Red
od Pedr(...) Vent(...)
Data Dodania: wtorek, 02 styczeń 2018
Wrangler® Short Sleeve Western Shirt - High Risk Red Great service! Thanks

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® Copper Foil Gym Crew - Smokestack
od Agni(...) Nawr(...)
Data Dodania: wtorek, 02 styczeń 2018
Levi's® Copper Foil Gym Crew - Smokestack Jestem zadowolona z zakupionego towaru. Wszystko było zgodne z przedstawionym opisem. Dostawa błyskawiczna.

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Mustang® Oregon Tapered - 802 Denim Blue
od Dobr(...) Maci(...)
Data Dodania: sobota, 30 grudzień 2017
Mustang® Oregon Tapered - 802 Denim Blue Super!

Ocena: 6 z 6 Gwiazdek! [6 z 6 Gwiazdek!]
Levi's® The Perfect Tee - Batwing Bright White
od Cał(...) Piot(...)
Data Dodania: piątek, 29 grudzień 2017
Levi's® The Perfect Tee - Batwing Bright White Pomimo zamieszania z przelewem bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam sklep

Ocena: 5 z 6 Gwiazdek! [5 z 6 Gwiazdek!]
Mustang® Cactus Tee - Arona
od WKR(...) TECH(...) ZAMO(...) WKR(...) MET(...)
Data Dodania: piątek, 29 grudzień 2017
Mustang® Cactus Tee - Arona Ok.

Ocena: 4 z 6 Gwiazdek! [4 z 6 Gwiazdek!]
Lista od 1 do 20 (2729 znalezionych) Strona:  1  2  3  4  5 ... 137 [»»] 

Newsletter

→ Zobacz nasz newsletter

→ Anuluj newsletter

Kontakt

Skrzeszewscy sp. j. Pl. Zwycięstwa 27,
28-100 Busko-Zdrój, NIP: 655-10-03-635
Tel. +48 41 378 40 38, Tel. kom: +48 668 199 911

Gadu-Gadu: 48136401

Płać jak Ci wygodnie !

Opinie o Jeans24h.pl na Opineo.pl

ZAMÓWIENIA WYSYŁAMY:

Prosto do Ciebie - Kurier GLS. Darmowa przesyłka dla zamówień krajowych powyżej 100 zł.
Odbierz kiedy chcesz - Paczkomat InPost. Przesyłka 12 zł, za to całkowita swoboda kiedy i w jakich godzinach odbierzesz zamówienie
  -0.490875   Copyright ©2018 www.jeans24h.pl   Wszelkie prawa zastrzeżone.
Engine & Design © 2014-2018 Jeans24h.pl

Używamy cookies i podobnych technologii głównie w celu świadczenia usług i statystyk.
Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym.
Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.

Rozumiem politykę plików cookie - zamknij